ACTIVITEITEN 2018

Begeleid bezoek aan het Kunstenparcours Triënnale Brugge

17 mei 2018

Van 5 mei tot 16 september 2018 loopt in Brugge de tweede editie van de Triënnale, een kunstenparcours in het hart van de historische stad.

Internationale, befaamde kunstenaars en architecten hebben speciaal voor deze editie origineel monumentaal werk ontworpen met een specifieke locatie in de historische binnenstad van Brugge voor ogen. Met de artistieke en architecturale installaties creëren de deelnemers aan Triënnale Brugge 2018 | Liquid City – Vloeibare Stad gastvrije openbare ruimtes in de binnenstad. 

In de Poortersloge gaat Triënnale Brugge verder in op de installaties in de historische binnenstad. De vluchtigheid en vloeibaarheid van de Liquid City wordt verder toegelicht. De kunstwerken en architecturale constructies van het kunstenparcours worden er bovendien gesitueerd binnen het oeuvre van de deelnemende kunstenaars en de architecten. 

We organiseren voor onze geïnteresseerde leden een exclusief bezoek met gids aan de Poortersloge en het kunstenparcours. We vertrekken om 17 of om 18 uur aan de Poortersloge.

Inschrijven door storting van € 5,00 per persoon op onze rekening IBAN BE27 0015 6528 6673 met als mededeling “UW LIDNUMMER + TRIËNNALEWANDELING + 17 of 18 uur”, dit zo snel mogelijk en uiterlijk vóór 15 april.